Springkussens

Toont alle 7 resultaten

Springkussen huren

Wil je een springkussen huren voor een kinderfeestje, bruiloft of ander evenement? Bij JB-Amusement kun je verschillende soorten springenkussens huren. Je vindt altijd wel een springkussen dat bij jouw evenement of thema past. Van jungle springkussen tot prinsessen springkussen. Er is voor iedereen wat wilt.

Springkussens zijn ideaal op kinderen te vermaken tijdens kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, trouwfeesten en andere feestelijke gelegenheden.

Een springkussen voor binnen en buiten

Bij JB-Amusement vind je springkussens voor verschillende thema’s. Wat dacht je van een stoer piraten luchtkussen of een mini dino springkussen voor de kleintjes? Je kunt de springkussens zowel binnen als buiten gebruiken. Zo kan je feestje ook bij slecht weer doorgaan. Als je een springkussen huurt bij JB-Amusement heb je sowieso altijd mooi weer garantie. Dit betekent dat je bij slecht weer het springkussen gratis kan annuleren. Dat is fijn als je geen ruimte hebt om het luchtkussen binnen op het zetten bij slecht weer.

Andere feestartikelen huren

In onze webshop kun je allerlei feestartikelen huren om je feest of evenement compleet te maken. Denk aan aankleding, zoals feestdecoraties, opblaasfiguren en feestbogen. Maar ook attracties en spellen om gasten te vermaken. Huur bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes of een opblaasbare rodeostier. Altijd al je eigen nostalgische kermis willen hebben? Ook dat kan met de kermis props van JB-Amusement. Huur botsauto’s, muntenschuivers, grijpmachines en maak van je feest een ouderwetse kermis!

Wil je je gasten voorzien van een lekkere snack? Huur dan een popcorn- of suikerspinmachine. Dat is niet alleen lekker, maar ook een echte beleving. Perfect om jouw feest of bedrijfsevenement onvergetelijk te maken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Toont alle 7 resultaten