Suikerspin kraam ( kermis kraam )

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

/ dag

Vraag een offerte aan
Artikelnummer: 383 Categorieën: , ,

Beschrijving

Suikerspin kraam

Met onze suikerspin kraam heeft u een echte eyecatcher op uw evenement. De kraam is verlicht en heeft vrolijke kleuren en is hierdoor gegarandeerd een succes op elk evenement. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kraam verder aan te kleden met ander snoepgoed. De suiker voor de suikerspin is te verkrijgen in meerdere kleuren.

Ook kunt u ons inhuren met personeel 3 uur lang suikerspin uitdelen  voor € 300 elk uur extra € 50 hier komen nog wel vervoerskosten bij.

#cottoncandy  #suikerspin #barbapapa

De Suikerspin kraam met verlichting huurt u voor € 150,- per dag inclusief 50 porties.

De kraam wordt bezorgt, de huurprijs is exclusief de vervoerskosten. Daarnaast is het mogelijk om extra suikerspin suiker en stokjes en popcorn en zakjes te kopen. Kosten hiervoor zijn € 0,50 per stuk. De machines dienen schoon retour gebracht te worden, anders berekenen wij schoonmaakkosten. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”. Met deze kraam trekt u gegarandeerd de aandacht van kinderen want welk kind is er niet gek op suikerspinnen. Wist u dat elke kleine suikerspin maar een suikerklontje bevat? Het is ook mogelijk om een geheel verzorgde suikerspin te huren. De kraam kunt u ook huren in combinatie met een springkussen of andere attractie? Neem dan contact met ons op.Let op dez kraam moet   met een bakwagen opgehaald worden.   ivm grote drukte is het niet mogelijk om op locatie te draaien

kermis suikerspin kraam
kermis suikerspin kraam

Vraag een offerte aan