Suikerspin & Popcorn

Toont alle 5 resultaten

Popcorn- of suikerspinmachine huren

Ben je op zoek naar een manier op beleving en smaak toe te voegen aan je feest of evenement? Huur dan een suikerspinmachine of popcornmachine bij JB-Amusement. Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsevenement, bruiloft of buurtfeest organiseert, deze machines toveren een lach op ieders gezicht. Jong en oud genieten van een heerlijke suikerspin of bakje popcorn en zullen warme herinneringen hebben aan jouw feestje of event.

Suikerspinmachine huren

JB-Amusement heeft verschillende suikerspinmachines in het assortiment. Zo hebben we een suikerspinmachine met kap. De kap beschermt de suiker, waardoor de machine zowel binnen als buiten te gebruiken is. We verhuren ook een suikerspinkraam. De roze, verlichte kraam is een echte eyecatcher en zal zeker de aandacht trekken op jouw evenement of feestje. Ook verhuren we een suikerspinkraam met daarop een popcornmachine. Leuk als je gasten meerdere snacks wilt aanbieden.

Wist je dat je ook personeel bij de suikerspinkraam kunt huren om suikerspinnen te maken en uit te delen? Ideaal voor personeelsfeesten en andere bedrijfsevenementen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Popcornmachine huren

Een popcornmachine huren is leuk voor elke feestelijke gelegenheid. Een popcornmachine zorgt voor een heerlijke geur, wat zorgt voor een extra beleving. Popcorn is een snack waar jong en oud van genieten. De machine is dus geschikt voor kinderfeestjes, maar ook zeker voor bedrijfsevenementen. Ook als je een nostalgische kermis organiseert kan een popcornmachine niet ontbreken. Uiteraard kun je bij ons ook extra popcorn en popcornzakjes bestellen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Toont alle 5 resultaten