Tilburgs Abrahammeke (Schrobbeler)

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

65.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 74 Categorieën: ,

Beschrijving

Tilburgs Abrahammeke

Deze 50 jarige Tilburgs Abrahammeke houdt wel van een slokje kruidenbitter! Deze leuke en unieke pop heeft een hoogte van 4,5 meter en valt daardoor goed op! In zijn ene hand houdt hij zijn wandelstok vast, in zijn andere hand een grote fles Schrobbeler. Proost op het leven! Met wie wil jij een toast uitbrengen? Schrobbeler is er voor vrienden en een goed gezelschap! Samen vier je het leven! Deze Abraham pop is een leuke knipoog naar het ouder worden en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht!

Tilburgs Abrahammeke huren 4,5 meter

U kunt ons Tilburgs Abrahammeke huren voor € 65,00. Dit is op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken op het feest en 1 dag terugbrengen. Een dag extra de pop huren is geen probleem. 1 extra dag huren is € 10,00. Wij zijn gevestigd in Tilburg. Vervoer : Past in iedere auto middels handzame draagtas. Bijgeleverd : Blower (220 volt), spantouwen en grondharingen.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Naast deze leuke Abraham pop hebben we nog veel meer. Bekijk ook eens onze dansende Abraham in Biervat! Of vul deze pop met een Schrobbeler Feestboog!

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00