Tilburgse Abraham Feestboog Schrobbeler

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

60.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1015 Categorieën: , ,

Beschrijving

Tilburgse Abraham Feestboog Schrobbeler

De Tilburgse Abraham Feestboog is nieuw in ons assortiment! Een geweldige eye-catcher voor de echte Brabander: De Abraham Feestboog Schrobbeler. Wie kent de slogan niet?! Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel! Samen met een glaasje Schrobbeler loopt u onder de boog door u 50 levensjaar in. U krijgt van ons te leen een rondje Schrobbeler en klein flesje Schrobbeler erbij. En dan zeggen wij met zijn allen proost! Met een feestboog wordt iedereen feestelijk onthaald! Zo wordt een verjaardag pas een echt feest! In het midden van de boog staat Abraham met een grote glimlach en een fles Schrobbeler in zijn hand. Met beide handen in de lucht, wordt iedereen welkom geheten. Zeg nou zelf, wat een fantastisch onthaal!

Tilburgse Abraham Feestboog Schrobbeler huren

De feestboog is te huur op basis van 3 dagen; 1 dag voor het feest op te halen, 1 dag gebruiken en 1 dag na het feest om terug te brengen. De verhuur prijs is: € 59,99.

Wij zijn gevestigd in Tilburg en al meer dan 17 jaar verzorgen wij een glimlach bij de mensen met onze Abraham en Sarah poppen. Naast deze feestboog hebben we nog meer feestartikelen om het feest mee aan te kleden. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze 50 jaar verkeersborden.

 

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00