Tilburgse Sarah Feestboog Schrobbeler

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

60.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1018 Categorieën: ,

Beschrijving

Tilburgse Sarah Feestboog Schrobbeler

Nieuw in ons assortiment! Een geweldige boog voor de echte Brabantse: de Sarah Feestboog Schrobbeler. Deze feestboog zorgt voor een prachtige entree en maakt het feest onvergetelijk. Wie houdt er nu niet van dit Tilburgse kruidenbitter? Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel. Samen met vrienden en Schrobbeler loopt u onder de boog uw 50e levensjaar in. Ter promotie van ons pakket krijgt u een rondje Schrobbeler en een klein flesje met heerlijke schrobbeler te leen. Naast de feestboog hebben we ook de enige echte Tilburgse Sarah met Schrobbeler in ons assortiment. Met haar hoogte van 3,5 meter en een grote fles Schrobbeler in haar hand zal dit niemand ontgaan.

Sarah Feestboog Schrobbeler huren?

3 dagen prijs: €59,99. Op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. 1 extra dag huren € 5,00.
Kortom dag voor het feest ophalen, dag daarna terugbrengen. Mocht u nog vragen hebben over de feestboog dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon. De boog is op te halen in Tilburg.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00