Voetbal spelen Behendigheidsspelen huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 336-1 Categorie:

Beschrijving

Voetbal spelen Behendigheidsspelen huren Tilburg

Stel je eigen opblaasbare behendigheidsspelen pakket samen!

Zeer leuk voor een familiedag , teamuitje verjaardag of andere evenementen , opblaasbare behendigheidsspelen. Ook nog eventueel nog aan te vullen met oud hollandsespelen of een springkussen? Heeft u vragen kunt u ons altijd bellen of mailen om voor u een pakket samen te stellen.

  • Sla de Mol Spel                                     € 125 per dag op basis van zelf ophalen
  • Opblaasbare Rodeostier herman     € 120 per dag op basis van zelf ophalen
  • Voetbaldarts  5,5 meter hoog           € 120 per dag op basis van zelf ophalen
  • Levendtafelvoetbal                             € 125 per dag op basis van zelf ophalen
  • 4 Op een Rij                                           € 125 per dag op basis van zelf ophalen
  • Voetbalgoal                                           € 90 per dag op basis van zelf ophalen

Pakketprijs 3 stuks voor € 275 op basis van zelf ophalen ( zelf uitkiezen)

Wij introduceren een super leuk nieuw spel; Sla de Mol !! Weet jij je vrienden te (ver)slaan? Mollen vangen is niet gemakkelijk maar wel heel erg leuk!

Deze Opblaasbare rodeostier is super makkelijk en snel door slechts één persoon op te zetten. Door middel van de vier touwen aan de zijkanten wordt de stier in beweging gebracht. Maak het uw vrienden een echte uitdaging om er op te blijven zitten!

JB-Amusement introduceert het voetbal darts spel, darten maar dan in de vorm van voetbal! Het voetbal darts spel is een leuk, sportief en uitdagend spel dat goed te spelen is met twee of meer personen.

Dit leuke, sportieve opblaasbaar levend tafelvoetbal spel is gebaseerd op het tafelvoetbal. Maar het leuke aan dit spel is dat de spelers u en uw vrienden zijn! Scoor samen met je team zo veel mogelijk doelpunten!

4 op een rij, wie kent het niet? Maar nu in het groot! Hij is 3 meter breed en 3,5 meter lang. Wie is er een ster in?? Wie kan er goed mikken?? We doen er 30 ballen bij geel en blauw  je kunt dit spel met zijn tweeen spelen of met zijn vieren.

Huur het Opblaasbare Voetbal Goal voor een evenement bij een buurtvereniging of een op een sportclub. Wie kan de meeste punten bij elkaar schieten?