Vrouw met hond opblaaspop

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00

Beschrijving

Is de jarige altijd met honden in de weer? Deze Vrouw met hond opblaaspop is perfect voor de jarige hondenliefhebster! Met een hoogte van maar liefst 4 meter is deze Sarah pop niet te missen! Ideaal om de jarige dierenvriend flink te verrassen. Is de jarige geen Sarah geworden? Geen probleem! De opblaaspop is voor alle leeftijden beschikbaar.

Is de jarige jet gek op honden? Dan is deze grappige pop een passende keus. De opblaaspop bestaat uit een vrolijke vrouw die vergezeld wordt door een stoere, grijzige hond met een rode halsband. De lief lachende pop draagt een kleurrijke outfit met een oranje trui en een paarse broek met strepen. De opblaaspop heeft een ronde bril en grijze haren, waardoor de pop ideaal als Sarah pop te gebruiken is.

De Vrouw met hond pop is perfect om de buurt te laten weten dat er een hondenliefhebster jarig is.

Vrouw met hond opblaaspop van 4 meter huren?

 

Maak een feestje leuker en huur deze pop nu! U kunt deze opblaaspop maar liefst 3 dagen huren voor slechts €70,-. Op dag 1 komt u de pop ophalen bij onze vestiging in Tilburg en kunt u hem opzetten, op dag 2 gebruikt u de pop en op dag 3 brengt u hem weer terug. De opblaasbare pop is gemakkelijk te vervoeren en overal op te zetten. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (750 Watt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Naast deze unieke Vrouw met hond opblaaspop hebben we nog veel meer opblaaspoppen! Toch op zoek naar net iets anders, of is de jarige of Sarah geen hondenliefhebster? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen! Naast verschillende Sarah poppen hebben wij ook leuke Abraham poppen.

 

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00