Zelfspelende accordeon / Trekharmonica

150.00

Beschrijving

Voor deze accordeon heeft u geen les nodig! Deze leuke en mooie zelfspelende accordeon / trekharmonica speelt leuke nummers waardoor u in de gezellige nostalgisch sfeer van vroeger komt. De accordeon beweegt en speelt diverse nummers. Het geluid is perfect en niet van echt te onderscheiden. Uitvoering op mooie zuil welke verlicht is. De zuil staat op wieltjes zodat de accordeon overal te plaatsen is. Vermaak uit grootmoederstijd. Laat de nostalgie herleven op het feest of het evenement.

Zelfspelende Accordeon / Trekharmonica huren?

Heeft u een leuk feest of werkt u in een verzorgingstehuis en wilt u de bewoners eens verrassen? Haal herinneringen op en kom in een gemoedelijke sfeer! Deze zelfspelende accordeon is nu te huur! Afhaalprijs €150 voor dagdeel. Iedereen zal gegarandeerd verrast zijn!

Alles voor een bijzonder moment

Naast deze accordeon hebben we nog veel meer nostalgische artikelen om het feest mee aan te kleden. Zoals de nostalgisch verlichte kermisster, kermis orgel, botsauto’s en popcornmachines. Neem eens kijkje bij de kermisprops of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We hebben veel kennis en materiaal!

JB-Amusement is in 2005 opgericht door Jurgen Brants en is gevestigd in Tilburg. Service staat bij JB-Amusement zeer hoog in het vaandel. Tegenwoordig runnen Jurgen en Ineke Brants samen, met heel veel enthousiasme het bedrijf.